Category Archives: prevozi

Podjetje, katerega vozilo vas nikoli ne bo pustilo na cedilu

Katero znamko bodo izbrali tisti, ki si pri uporabi vozila res ne morejo privoščiti nikakršnih kompromisov? Zelo verjetno je, da jim bo najbolj zanimiva znamka Iveco.

Ravno ta namreč izstopa s ponudbo v segmentih, kjer je zanesljivost vozil naravnost kritična. Ponujajo predvsem gospodarska vozila, nadvse impresivna je ponudba minibusov za mestne in regionalne prevoze, seveda pa najdemo Iveco bus tudi v razredu večjih avtobusov za daljša potovanja.

V vseh teh primerih lahko računamo na to, da bo Iveco bus dobro deloval in nas ne bo pustil na cedilu. Ravno to pa je izrednega pomena, če se ukvarjamo s potniškimi prevozi.

Kateri Iveco busi se posebej dobro izkažejo?

Tisti, ki potrebujejo zanesljiv avtobus, bodo pri znamki Iveco našli dobro ponudbo. To lahko spoznamo pri domačih zastopnikih, ki dopolnjujejo odlike znamke Iveco s svojo ponudbo in dodatnimi ugodnostmi.

V ponudbi podjetja Dualis imamo na voljo širok nabor avtobusov, ki jih Iveco ponuja najbolj zahtevnim uporabnikom.

Najbolje se obnesejo minibusi, ki so prilagodljivi in se odlično znajdejo v vsakem okolju. Po njih posegajo tisti, ki potrebujejo zanesljivo vozilo za različne vrste prevozov. Iveco nastopa predvsem z dvema atraktivnima modeloma – ponuja Iveco Daily, ki je kompakten in učinkovit minibus, ter Iveco Feniksbus, ki je nekoliko večji in veliko bolj prilagodljiv, tako da ga lahko uporabimo za raznovrstne prevoze.

iveco bus

Ponudba v razredu večjih potovalnih avtobusov je prav tako prepričljiva in odgovarja zahtevnejšim uporabnikom.

Tudi pri teh vozilih lahko pričakujemo, da bo Iveco bus vedno zanesljiv in učinkovit, tudi na dolgi rok. Ravno dolgoročno se Iveco posebej dobro izkaže, saj ne nudi le kvalitetnih avtobusov, temveč tudi široko ponudbo nadomestnih delov, pri zastopnikih in serviserjih pa lahko izkoristimo vse potrebne storitve, s katerimi svoja vozila dobro vzdržujemo.

Tudi to ponudbo se splača poznati. Tisti, ki uporabljajo minibuse Daily in Feniksbus, bodo gotovo našli odlične rešitve tudi pri vzdrževanju.

Iveco Feniksbus in Iveco Daily rezervni deli

Kritičnega pomena so predvsem rezervni deli, s katerimi vzdržujemo zanesljivo delovanje vozila. Pri uporabi bo neizogibno prišlo do obrabe, lahko tudi do kakšnih poškodb in obremenitev, ki lahko ovirajo delovanje vozila.

Včasih pa je pametno tudi preventivno zamenjati kakšne kritične dele, ki so bolj ranljivi. Zato so na voljo Feniksbus in Iveco Daily rezervni deli, ki jih najdemo pri pooblaščenih serviserjih.

Tudi to ponudbo predstavlja podjetje Dualis na spletnem naslovu Dualis.si. Najdemo širok nabor rezervnih delov, s katerimi brez težav odgovorimo na vse težave, ki jih utegnemo imeti s svojim vozilom.

Predvsem pa se takšni kosi uporabljajo pri rednem vzdrževanju. Tako nam recimo Iveco Daily rezervni deli pomagajo pri vzdrževanju brezhibnega delovanja tega minibusa, običajno se to opravlja ob rednih servisnih pregledih. Proizvajalec za vsak model navaja priporočila, vezana na servisiranje. Tako ne bo težko slediti režimu, ki zagotavlja kar najboljše delovanje vozila na dolgi rok.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=YeAwXm06LHI

Večino dela opravimo že z rednimi vzdrževalnimi pregledi, so pa Iveco Daily rezervni deli in rezervni deli za Feniksbus seveda ključnega pomena tudi pri kakšnih popravilih. Včasih vseeno pride do poškodb, morda se znajdemo v kakšnem trčenju in je treba opraviti večje popravilo.

Tudi v tem primeru se lahko zanesemo na ponudbo pooblaščenih serviserjev, pri katerih so na voljo tako Iveco Daily rezervni deli kot tudi vse nujne storitve, s katerimi je možno popravila opraviti. Pričakujemo lahko, da bomo imeli tudi v primeru težav še vedno zelo zanesljiv Iveco bus, ki bo prepričal z dolgo življenjsko dobo in popolnim zadovoljstvom pri dolgoročnih uporabnikih.

Seveda pa je treba vozilo redno vzdrževati, pri čemer pridejo v poštev tudi kakovostno rezervni deli.

Odlično se na dolgi rok obnesejo vsi Iveco busi, saj je znamka znana prav po tem, da pripravlja vozila, ki bodo brez težav prenašala vse obremenitve pri redni rabi. Seveda pa moramo za popolno zadovoljstvo že v izhodišču izbrati ustrezen model, ki najbolje ustreza našim potrebam.

Največ možnosti ponuja Iveco Feniksbus

Feniksbus je linija mini in midi busov, ki zdaj pravzaprav predstavlja že podružnico podjetja Iveco. Celotna zbirka vozil dobro pokriva mnoge potrebe bolj ali manj zahtevnih operaterjev, ki opravljajo prevoze na krajše ali srednje razdalje.

Najbolje se obnese Feniksbus pri regionalnih prevozih, lahko pa vozila dobro prilagodimo tudi za razne druge namene. Ravno to je namreč prednost teh busov, da so zelo prilagodljivi in se izkažejo s popolno zanesljivostjo v vsaki situaciji.

Že ob nakupu imamo torej različne možnosti, ki so predstavljene na https://dualis.si/feniksbus.html. Feniksbus je osnovan na ogrodju najbolj zanesljivih Iveco busov, nato pa podaja različne možnosti za dodatne prilagoditve.

Za zahtevnejše kupce je to zelo dobrodošlo, pravzaprav bodo vsi kupci prišli na svoj račun. Nenazadnje je treba vozilo vedno prilagoditi svojemu namenu in te možnosti so vedno dobrodošle. Pričakujemo, da bo vedno možno najti pravi Feniksbus in ga povsem prilagoditi potrebam uporabnikov.

Feniksbus ali Iveco Daily?

Tisti kupci, ki se še odločajo za pravi model, bodo morda postavljeni pred dilemo, ali se bolj splača izbrati Iveco Daily ali Feniksbus. Odločitev ni enostavna, saj gre v obeh primerih za zanesljivo vozilo, ki bo svojo nalogo gotovo dobro opravilo.

Običajno se Iveco Daily priporoča tistim, ki opravljajo prevoze na krajših relacijah. Gre za manjše vozilo, ki je zelo okretno in učinkovito v situacijah, ki zahtevajo dodatno fleksibilnost. Dobro se recimo znajde tudi na ozkih mestnih ulicah. Hkrati je bus varčen in stroškovno zelo učinkovit, kar je za operaterja gotovo še dodaten plus.

 

Feniksbus izbirajo tisti, ki želijo imeti nekaj več dosega in več možnosti pri uporabi v različnih okoljih. Tak bus je možno dobro prilagoditi. Ponuja večjo kapaciteto in več zmogljivosti, tudi nekaj več udobja. Zahtevnejši uporabniki bodo gotovo zelo zainteresirani za tak bus, saj lahko odgovori na raznovrstne potrebe.

V vsakem primeru gre za zanesljiv bus, za katerega so na voljo Iveco rezervni deli

Na dolgi rok je seveda pomembno predvsem to, da smo z busom zadovoljni in lahko vozilo opravi vse svoje naloge. V izhodišču vsak nov bus ponuja odlično izkušnjo in gotovo bomo zadovoljni tudi z drugimi znamkami, če nameravamo vozilo uporabljati le za kratek čas.

Če pa imamo med prioritetami predvsem zanesljivost pri uporabi v vsakem okolju ter dolgo življenjsko dobo, nam priskočijo na pomoč kakovostni Iveco rezervni deli skupaj z drugimi odlikami znamke Iveco.

Iveco rezervni deli so na voljo pri pooblaščenih serviserjih, ki opravljajo tudi popravila in druge servisne storitve. Splača se zaupati zastopnikom in pooblaščenim serviserjem, ki lahko dobavijo originalno opremo.

Le originalni Iveco rezervni deli pridejo v poštev, če želimo od svojega busa res pričakovati dolgoročno zanesljivost in vzdržljivost pri vseh obremenitvah na cesti. Včasih najdemo tudi druge rešitve, rezervni deli so lahko cenejši, če ne iščemo po ponudbi originalnih kosov. A to ni pametna izbira za Iveco buse, pri katerih pričakujemo popolno zanesljivost.

feniksbus iveco

Gotovo ne želimo ogroziti delovanja in vzdržljivosti vozila ter njegove življenjske dobe.

Če je od rezervnih delov odvisna življenjska doba avtobusa, se vsekakor splača posegati po originalnih kosih. Iveco rezervni deli na ta način upravičijo tudi nekoliko višjo ceno – zdržali bodo dlje časa in omogočili brezhibno delovanje vozila.

To pomeni, da ne bo treba tako pogosto obiskovati serviserjev, ne bomo imeli toliko skrbi in bomo s svojim busom povsem zadovoljni. Na dolgi rok se izkaže, da so originalni Iveco rezervni deli veliko cenejši, kot če bi tvegali z izbiro kakšnih drugih kosov, storitve pri pooblaščenih serviserjih pa postavljajo le še piko na i tej ponudbi.