Category Archives: Telefonija

Ugodni mobilni telefoni

Pametni telefoni so postali nepogrešljiv spremljevalec na vsakem koraku. Mnogi jih imajo tik ob sebi dobesedno 24 ur na dan, saj gre za izredno zmogljive in vsestransko uporabne naprave. V želji, da bi kupcem ponudili še bolj privlačne izdelke, pa proizvajalci telefone opremljajo z naprednimi funkcionalnostmi in odličnimi lastnostmi, ki žal pomenijo tudi višjo ceno. Dandanes niti telefon s cenovno znamko 1000 evrov ne vzbudi posebnega začudenja, pravzaprav se bo verjetno kar dobro prodajal. Večini kupcev pa so ti mobilni telefoni vseeno predragi, raje bodo brskali po ugodnejšem cenovnem razredu. Problem je v tem, da gre v vsakem primeru za vrhunske naprave, ki pač zahtevajo svojo ceno. Obstajajo pa nekatere možnosti za nakup telefona po ugodnejši ceni.

Sodobni telefoni zmorejo veliko.

Najboljša priložnost za ugoden nakup

Pogosto najboljšo priložnost za ugoden nakup mobilnega telefona ponujajo ponudniki telefonskih in omrežnih storitev, ki dodajajo mobilnike svojim naročninskim paketom. Za marsikoga je to najboljša možnost za nakup mobilnika, še posebej za tiste, ki trenutno nimajo telefona in tudi nimajo naročniškega razmerja pri nobenem ponudniku. Mobilni telefoni so najcenejši v primeru, da s ponudnikom sklenemo dolgotrajno vezavo, s tem lahko stroške tudi razporedimo na daljše obdobje. Tako plačujemo le nekaj evrov na mesec, takoj pa se že opremimo z odličnim telefonom, ki bi nas sicer stal več stotakov.

Obstajajo tudi alternative. Dobre ponudbe bodo našli tisti, ki niso tako zahtevni pri nakupu mobilnika, in so se pripravljeni zadovoljiti s starejšimi modeli. Mobilni telefoni se na trgu zelo hitro menjajo z novimi generacijami, stare pa se umikajo iz prodaje. Starejši modeli so na voljo po ugodnejši ceni, čeprav so izšli morda le leto dni nazaj, ter so seveda še vedno izjemno dobri tudi v primerjavi z zadnjimi modeli. Zelo ugodni so torej mobilni telefoni, ki so vključeni v odprodaje starih zalog, a je treba na to priložnost potrpežljivo in pozorno čakati. Ogeljte si ponubo pri T-2.

Do telefona po pametni ceni

V prosti prodaji so na voljo različni pametni telefoni, ki jih lahko po ugodni ceni dobite tudi brez vezave. Veliko lahko prihranite, če se namesto za eno od najbolj znanih blagovnih znamk odločite za kakšno manj poznano znamko. Pametni telefoni manj znanih znamk namreč niso nujno nič manj kakovostni in imajo enako ali še več funkcij kot tisti, ki jih izdelujejo bolj znana podjetja.

pametni telefoni pri wayteq

Njihov nakup se splača vsem, ki želijo prihraniti. Razlike v cenah so namreč marsikdaj precej visoke, saj logotipe znanih blagovnih znamk pogosto drago plačamo. Poleg tega zaradi velike ponudbe se je zaradi velike ponudbe na trgu včasih težko odločiti in marsikdo se prav iz tega razloga raje odloči za priznano in preverjeno blagovno znamko. To se mu namreč zdi najbolj enostavna in varna možnost, pa čeprav tako za svoj telefon plača več denarja. Pa je to res edina možnost?

Continue reading

Odlična in natančna android navigacija

Za premagovanje daljših razdalj potrebujemo natančno in zmogljivo navigacijsko napravo. Med vožnjo se mora navigacija za android prilagajati našim morebitnim spremembam poti in nam najti najbolj ugodno pot do želene destinacije. Med vožnjo namreč nimamo časa, da naknadno urejamo zahtevne podmenije ali se spopadamo z neodzivno aplikacijo. Potrebujemo natančno določanje pozicije, prilagajanje zemljevida in hiter vnos sprememb.

Continue reading