Category Archives: Telefonija

Do telefona po pametni ceni

V prosti prodaji so na voljo različni pametni telefoni, ki jih lahko po ugodni ceni dobite tudi brez vezave. Veliko lahko prihranite, če se namesto za eno od najbolj znanih blagovnih znamk odločite za kakšno manj poznano znamko. Pametni telefoni manj znanih znamk namreč niso nujno nič manj kakovostni in imajo enako ali še več funkcij kot tisti, ki jih izdelujejo bolj znana podjetja.

pametni telefoni pri wayteq

Njihov nakup se splača vsem, ki želijo prihraniti. Razlike v cenah so namreč marsikdaj precej visoke, saj logotipe znanih blagovnih znamk pogosto drago plačamo. Poleg tega zaradi velike ponudbe se je zaradi velike ponudbe na trgu včasih težko odločiti in marsikdo se prav iz tega razloga raje odloči za priznano in preverjeno blagovno znamko. To se mu namreč zdi najbolj enostavna in varna možnost, pa čeprav tako za svoj telefon plača več denarja. Pa je to res edina možnost?

Continue reading

Odlična in natančna android navigacija

Za premagovanje daljših razdalj potrebujemo natančno in zmogljivo navigacijsko napravo. Med vožnjo se mora navigacija za android prilagajati našim morebitnim spremembam poti in nam najti najbolj ugodno pot do želene destinacije. Med vožnjo namreč nimamo časa, da naknadno urejamo zahtevne podmenije ali se spopadamo z neodzivno aplikacijo. Potrebujemo natančno določanje pozicije, prilagajanje zemljevida in hiter vnos sprememb.

Continue reading