Mobilne hišice – Čim prej se odločite za rezervacijo svoje!

Mobilne hišice z leti vedno bolj pridobivajo na svoji priljubljenosti. Če se je ljudem na samem začetku ideja o mobilnih hišicah zdela nesmiselna in strel popolnoma zgrešen mimo, pa je danes vedno bolj drugače in ljudje vedno bolj spreminjajo svoje mnenje.

 

To pa je hkrati tudi razlog, da je treba z rezervacijami vedno bolj hiteti, saj so mobilne hišice, ki so na najboljših lokacijah, lahko že na samem začetku leta zasedene. Tudi tiste, ki niso na najboljših lokacijah, so kaj hitro zasedene in potem vam preostanejo na voljo samo še apartmaji in hoteli ali pa kampiranje seveda. Pa seveda ne govorimo samo o slovenski obali, temveč tudi po hrvaški obali, predvsem v Istri in Kvarnerju je povsem enako.

Odločitev za mobilne hišice sprejmite že začetek leta

 

Se vam zdi razmišljanje o dopustu meseca januarja ali pa februarja popolnoma prerano? Pa ni, če si želite dopust na slovenski ali pa hrvaški obali in če so vam mobilne hišice tako všeč, da bi dopust radi preživljali tam. Takrat je namreč skoraj da že zadnji čas za rezervacije.

mobilne hišice za udoben dopust

Zaradi navala turistov na našo obalo in obalo naših južnih sosedov, ki ju mnogi turisti in Evrope smatrajo kot najbolj varni, saj povsod drugje skoraj da že lahko zasledimo grožnje s terorizmom, mnogi rezervacijo opravijo že v času dopustovanja za naslednje leto. Prav to je razlog, da se vam lahko zgodi, da ste lahko še tako zelo zgodnji pri rezervaciji, pa ne boste dobili prostega termina, ki je vam še najbolj všeč. Še posebej, če si boste želeli mobilne hišice rezervirati od druge polovice julija pa do konca avgusta.

 

V času izven te top sezone boste po vsej verjetnosti še dobili kakšne proste mobilne hišice, pa nikar ne mislite, da je izven te sezone na morju kaj slabše. V kolikor ne marate gneče, je junij najboljši mesec, če le imate te možnosti in vaši otroci niso šolo obvezni več.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *