Odlična in natančna android navigacija

Za premagovanje daljših razdalj potrebujemo natančno in zmogljivo navigacijsko napravo. Med vožnjo se mora navigacija za android prilagajati našim morebitnim spremembam poti in nam najti najbolj ugodno pot do želene destinacije. Med vožnjo namreč nimamo časa, da naknadno urejamo zahtevne podmenije ali se spopadamo z neodzivno aplikacijo. Potrebujemo natančno določanje pozicije, prilagajanje zemljevida in hiter vnos sprememb.

Zakaj android operacijski sistem?

Android operacijski sistem je odprtokoden, kar pomeni, da so aplikacije in posamezni programi cenejši ali celo brezplačni. Uporaba je enostavna, saj smo sistema navajeni že zaradi naših pametnih telefonov. Obenem lahko opravljamo različne funkcije. V ozadju na primer pustimo teči navigacijo, mi pa fotografiramo ali snemamo našo pot. Vse posnetke in fotografije enostavno prenesemo in shranimo v različne Google programe za kasnejši ogled. Naša navigacija za android lahko shrani tudi naš potek vožnje in priljubljene poti za uporabo kdaj drugič.

Naprava Wayteq x995

WayteQ x995 navigacija za android je hitro odzivna in prilagodljiva naprava. Njen zaslon je dovolj velik, da omogoča jasno sledenje začrtani smeri. Obenem je dovolj majhen, da nas med vožnjo ne moti. X995 navigacija za android dopušča tudi nameščanje različnih navigacijskih programov in zemljevidov. Za svoje delovanje ne potrebuje WiFi povezave, temveč zgolj GPS pozicioniranje. To pomeni, da ob vožnji v neznane kraje ne izgubimo povezave s satelitom. Ponavadi se WayteQ kombinira z navigacijskim programom Sygic, ki ima vse posodobljene evropske zemljevide. Naprava ima tudi dovolj notranjega spomina, da si lahko posnamemo različne aplikacije za krajšanje časa. Uspešno nadomešča tudi klasične tablice, torej lahko z njo pišemo, brskamo po spletu, fotografiramo ali snemamo.

Dodatne funkcije

Android navigacija ima možnost razširitve notranjega spomina z micro SD kartico. Nanjo lahko shranjujemo fotografije, posnetke in druge dokumente, ki zasedajo več prostora. Med vožnjo je načeloma navigacija za android nameščena na nosilcu na steklu, vendar jo imamo lahko tudi v naročju ali v rokah. Samodejno prilagajanje zaslona glede na pozicijo naprave nam omogoča nemoteno vožnjo. Uspešno kljubuje tudi visokim temperaturam, ki bi bile za druge vrste naprav lahko usodne. Izpostavljenost naprave direktni sončni svetlobi med vožnjo ne zmanjšuje njene učinkovitosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *