Tag Archives: kranj

Kavitacija v Kranju je naravna in neinvazivna metoda

Kavitacija, ki se izvaja med drugim tudi v Kranju učinkovito deluje na maščobne celice in maščobne obloge s pomočjo ultra zvoka.

Kavitacija ali ultrazvok je v Kranju in širši okolici najbolj učinkovita metoda odstranjevanja trdovratnih maščobnih oblog in celulitih stanj. V centru Linea Snella Kranj kavitacija združuje štiri terapije : ultrazvok ali kavitacijo, terapijo z infrardečimi žarki, Vakuum – endermologijo ter kromo terapijo. S tem se v učinkovitosti kavitacijska metoda v centru Linea Snella dviguje nad povprečje. Ultrazvok s frekvenco štiristo kHz deluje neposredno na maščobno celico. S tresljaji sproženimi v globino tkiva se maščobna celica odpre, kar omogoča odstranjevanje koristnih in odpadnih produktov po naravni poti. Odpadne snovi se odstranijo preko limfnega sistema in uriniranja. Koristne snovi se v obliki trigliceridov izločijo v krvni obtok, kjer jih lahko organizem koristi kot vir energije. To možnost kavitacijska metoda v centru Linea Snella Kranj s pridom izkoristi. Po zaključku terapije sledi lažja telesna vadba. Terapija je z drugo besedo pospešen naraven biološki proces. V centru Linea Snella Kranj pogosto kavitacijsko metodo ponazorijo z odpiranjem šampanjca. Odpiranje šampanjca lahko poteka s hitrim iztekanjem vsebine steklenice, ali počasnim. Na hitrejše iztekanje vsebine vpliva stresanje steklenice pred odpiranjem zamaška. Enako se snovi v maščobni celici hitreje izločajo, če nanje deluje ultrazvok. Rezultati metode so opazni že po prvi terapiji, najbolj izrazito na telesnem obsegu ter celulitu. Za povečanje učinkov priporočajo radio frekvenčno terapijo. Radio frekvenčna terapija segreva globje plasti kože, s tem pa spodbudi proizvodnjo kolagena, izboljša cirkulacijo krvi, limfnega otoka, pospešuje metabolizem ter s tem pozitivno vpliva na hitrejšo obnovo celic. Pred vsako terapijo je mogoče izkoristiti brezplačen posvet, prijavo je mogoče izpolniti tudi preko spleta. V prazna polja je potrebno vnesti osebne podatke ter naslov elektronske pošte ali številko telefona za lažje dogovarjanje. Prazna polja pa puščajo tudi možnost izbire termina ter najbolj dostopnega centra.

Kranjska kavitacija je znana po izrednih rezultatih, predvsem so po njej poznani v shujševalnem centru Kranja – Linea Snella

Kavitacija v Kranju, poiskusite nov življenjski slog

Kavitacija v Kranjuzačnite nov življenjski slog.

Ponudba kavitacije terapije centra Kranj najbolj koristi vsem, ki jim ni vseeno za zdravstveno stanje. Idealna teža, postava in številne druge lastnosti, so danes vedno bolj v ospredju. Idealna telesna teža in postava nimata učinkov zgolj na zdravje, ampak imata širše koristi. Do njih nam pomaga terapija kavitacije, storitev je priročna za prebivalce mesta Kranj in okolice. V javnosti velikokrat opažamo, da se skrb za idealno telesno težo in postavo povečuje. Vedno več javno znanih oseb se ponaša z njo, sledilcev in posnemovalcev pa tudi ne manjka. Poleg izboljšanega videza, opazimo tudi njihovo povečano učinkovitost ter aktivnosti. Kavitacija terapija centra Kranj je pri takih ciljih modra odločitev, saj naštete učinke pridobimo brez pretiranega žrtvovanja svojega časa. Učinkovitost terapije se kaže ne ne na zunaj, očem nevidne so izboljšane funkcije in deli človeškega telesa. Ker učinki terapije kavitacije centra Kranj zmanjšajo telesno težo, so posledično razbremenjene mišice, kosti, vezi ter drugi deli telesa. Razne vsakdanje bolečine in druge težave se zaradi tega zmanjšajo, saj se telo vrne v optimalne vrednosti. S tem pa terapija kavitacije centra Kranj poskrbi za ponovno vzpostavljeno ravnovesje. O tem se lahko tudi samostojno prepričamo z osebno izbranim strokovnim mnenjem. Veliko ljudi ima v krogu svojih prijateljev, sorodnikov ali znancev strokovnjaka, ki za presoditi kako telesna teža in značilnost delov telesa vpliva na bolezenske težave. Ostalim so na voljo pregledi, na tak način se lahko začne tudi kavitacija v mestu Kranj. Pri teh razlagah moramo biti zahtevni, dobiti moramo razlago na način, ki ga razumemo. S tem bomo lažje sledili spremembam ter bomo dodatno tudi motivirani. Človeško telo je v osnovah zelo preprosto, poznati moramo zgolj povezavo med deli človeškega telesa in funkcijami človeškega telesa. Dobra strokovna razlaga nam omogoča dojeti, kaj počnemo narobe ter kako bomo zdravstvene težave spremenili v izboljšano počutje in zdravstveno stanje.

Kavitacija v Kranju je priložnost za izboljšanje svojega stila življenja ter splošnega zdravstvenega stanja.