Tag Archives: orodje

kvalitetno in zanesljivo orodje

Kje pa vi kupujete orodje

Dobro orodje je težko kupiti, prvič se nam pojavi zares ogromna izbira artiklov, pa tudi cene so precej različne, zato se je težko odločiti. Pri kar veliko trgovinah pa je orodje tudi zelo drago. Orodje se vam splača kupiti v kakšni spletni trgovini. Ena izmed trgovin, ki vam nudi veliko izbiro orodij je trgovina Lincos. V njihovi trgovini boste našli povsem običajna ter tudi zelo specializirana orodja, ki jih boste težko dobili drugje. Izbirate lahko med povsem običajnimi ročnimi orodji, kot tudi rezervnimi deli, specialnimi orodji, na voljo vam je tudi smukec, ter druga večja orodja kot so dvigala za avto, tlačni peskalnik.

Sploh pri delu avtomehanika se velikokrat pojavi potreba po ne-klasičnih orodjih, ta pa so vam na voljo tudi v omenjeni trgovini. Nahajajo se v Ljubljani, spletno trgovino najdete na naslovu www.lincos.si, za več informacij pa so vam na voljo na telefonskih številkah +386 599 70152 in pa +386 313 90850, lahko pa jih kontaktirate tudi prek e-mail naslova in sicer na shop@lincos.si.

Artikle, ki jih boste naročili lahko prevzamete osebno ali pa vam jih pošljejo po pošti, vendar si zapomnite, da boste v slednjem primeru deležni tudi poštnine, to pa si lahko ogledate na sami spletni strani. Če nimajo orodja, ki si ga želite v ponudbi jih lahko kontaktirate in mogoče vam na naročijo. Orodja lahko kupite tudi brez davka, cena pa je tako ali tako že precej ugodna, zato se vam ponudbo vsekakor splača preveriti. Dobro založena delavnica je prvi korak, ki ga moramo narediti na poti do uspešnega dela.