Rezervni deli BCS kosilnic

Kosilnice BCS so znane po tem, da se zelo dobro kosajo z raznimi obremenitvami, uporabljamo jih prav na zahtevnejših terenih in za zahtevnejše izzive pri košnji. A seveda ne moremo pričakovati, da bomo vse te naloge opravili povsem brez posledic – kaj hitro se lahko zgodi, da pride do kakšne poškodbe, obrabe ali okvare. V takšnih primerih moramo biti dobro pripravljeni, če so pri roki rezervni deli BCS, lahko težave hitro in enostavno odpravimo.

Vse je odvisno od tega, za kakšne težave gre. V nekaterih primerih omogočajo rezervni deli BCS enostavno popravilo kar na terenu, včasih pa bo treba vseeno delu nameniti nekaj več časa in truda. A vedno lahko računamo na to, da bo možno z ustrezno nadomestno opremo težave uspešno odpraviti. Koristimo ponudbo, ki jo imajo večji trgovci, Klasje.eu ima v ponudbi širok nabor opreme za kosilnice BCS.

BCS kosilnice

Najpogostejše težave, za katere se uporabljajo rezervni deli BCS

Ker BCS kosilnice uporabljamo pri košnji na zahtevnejših terenih, lahko pričakujemo nekatere precej pogoste težave. Najbolj gotovo izstopajo poškodbe nožev, saj se včasih srečamo s kakšnim kamnom, podrastjo in drugimi posebnimi izzivi. Noži se lahko skrhajo ali zlomijo, na srečo pa jih lahko enostavno nadomestimo, če imamo pri roki rezervo.

Prav tako se lahko pokažejo težave pri gibljivih delih kosilnice, ki prenašajo obremenitve med motorjem in kosilnim grebenom. Omenimo še jermene in žice ter druge elemente, ki so redno v akciji, ko je čas za košnjo. Prav pri teh najpogosteje pride do težav, ki jih naslavljajo rezervni deli BCS.

Rezervni deli BCS in servis

Res je, da rezervni deli BCS pogosto že omogočajo enostavne zamenjave in popravila. Včasih pa to ni mogoče in se bolj splača izkoristiti ponudbo serviserjev. To pomeni, da bo za kosilnico res dobro poskrbljeno – na istem mestu dobimo ponudbo kakovostnih BCS rezervnih delov in vseh potrebnih storitev za popravilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.