Odlične vrtne mize iz dobro odpornega materiala

V toplejšem obdobju leta zelo radi posedamo zunaj na prostem. Ne glede na to, ali je to na vrtu, terasi, balkonu ali pa kje drugje, je najpomembneje, da sedijo na dovolj udobnih stolih ter seveda za primerno veliko mizo. Vsekakor pa nam mora vrtno pohištvo ponuditi še druge kvalitete, kot je na primer ustrezen material, ki je odlično odporen tudi na manj ugodne vremenske razmere.

Vrtni stoli in vrtne mize iz ratana se še posebej dobro obnesejo. Sicer pa vam je na trgu na voljo tudi vrtno pohištvo iz drugih vrst materialov, na primer iz lesa, jekla, aluminija, protja.

Pohištvo za vrt iz umetnega ali naravnega ratana

Vrtne mize iz ratana ter ostali kosi iz istega materiala so med kupci izjemno priljubljeni. Lahko celo rečemo, da je to najbolje prodajano pohištvo za zunanje prostore. Na voljo so vam kosi iz umetnega pa tudi naravnega ratana.

Za naravni ratan je značilno, da je precej slabo odporen na slabše vremenske razmere. Zanj se je pametno odločiti le v primeru, če boste vrtno pohištvo postavili na pokrito teraso ali na primer v zimski vrt. Veliko boljša je izbira vrtne mize iz umetnega ratana. Ta je namreč v primerjavi z naravnim veliko bolj odporen in trpežen. Tudi pri čiščenju takšne vrtne mize z ratana ne boste imeli posebnih težav.

Kaj pa vrtna miza iz tikovega lesa?

Poleg vrtne mize iz ratana je ena od pogostejših izbir tudi miza, ki je izdelana iz tikovega lesa. Tik je med ljudmi na sploh poznan kot zelo obstojna vrsta lesa. Izjemno dobro prenaša tako močno sonce kot tudi dež. Njegova življenjska doba je zato posledično lahko precej dolga.

Ena od možnosti je tudi nakup vrtne mize in stolov iz bukovega lesa, vendar takšnega pohištva ne smete prepogosto izpostavljati dežju ali pa močnemu soncu.

Akcijske cene miz in ostalega vrtnega pohištva

Če so vas torej najbolj premamile vrtne mize iz ratana, natančneje iz umetnega ratana, je čas, da najdete ustrezno prodajno mesto. Pri nas je kar nekaj odličnih salonov s pohištvom, kjer so vam na voljo tudi vrhunski kosi za vrt oziroma zunanje prostore.

Sicer pa vam je vrtno pohištvo na sploh na ogled tudi v spletnih salonih ali na naši spletni stran Dom24.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.